ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το σχολείο μας διανύει ήδη την Τρίτη του δεκαετία!!! Γεννήθηκε στις 5 Μαίου 1994 στη Νέα Σμύρνη! Πήρε το όνομα του από ένα κοριτσάκι 28 μηνών, που μας έκανε την τιμή να το βαφτίσει, δίνοντας το όνομα του, «Άκηστη». Έτσι η «Άκηστη» μεγάλωσε σιγά σιγά κι έγινε «Άλκηστη!»

Μεγάλωσε η ομάδα των ανθρώπων που συνεργάστηκαν με κάθε οικογένεια, που μοιράστηκε τις αγωνίες της για το δικό της παιδί! Ακόμα και οι οικογένειες μεγάλωσαν παρέα μας, απέκτησαν κι άλλα μέλη, που με τη σειρά τους έγιναν κι αυτά παιδιά του δικού μας σχολείου! Κάπως έτσι, γίναμε κομμάτι της καθημερινότητας σας….

Το όραμα μας για την προσχολική αγωγή, είναι παιδιά αρμονικά ενταγμένα σε σύνολο. Το όραμα μας για την προσχολική εκπαίδευση, είναι παιδιά αναπτυγμένα στις δεξιότητες της ηλικίας τους. Σύνθημα μας, «φροντίδα από τους πρώτους μήνες της ζωής». Σήμα μας, ο καφέ αρκούδος που δεν έλειψε από καμιά παιδική αγκαλιά!

Από τη γέννηση, μέχρι και το νηπιαγωγείο, αλλά και στην μελέτη του δημοτικού σχολείου, είμαστε εδώ! Η απόφαση σας να μας εμπιστευθείτε, δική μας ευθύνη, να είναι για το παιδί σας, το πρώτο του «μικρό» σχολείο, η πιο γλυκιά ανάμνηση της ζωής του!